KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Grupa IV online 2019/2020

Kochane Misie przed nami kolejny dzień online pełen wrażeń oraz wyzwań dla Was. Serdecznie zapraszam i zachęcam do korzystania z propozycji zadań, które dla Was przygotowałam. 02.04.2020_czwartek__Grupa_Misie.pdf 02.04_karty_pracy_Misie.pdf Drodzy Rodzice! Informujemy, że "Karty pracy - Książki" będzie...

Sroda__Grupa_Misie_2.pdf 01.04.Karty_pracy_misie.pdf...

31.03.2020_Wtorek_Grupa_Misie.pdf...

30.03_Poniedzialek_Misie_IV_P.pdf 30.03_poniedzialek_karty_pracy.pdf...

Drodzy Rodzice W związku z Waszymi prośbami dotyczącymi udostępnienia Państwu i dzieciom "Kart pracy - książek", które zakupiliście na początku roku szkolnego 2019/2020. Informujemy, że od dnia 30.03.2020 r. do 01.04.2020 (poniedziałek, wtorek, środa) będziecie Państwo mogli w godzinach 8.00 do 13.00 odebrać z...

Witam Was bardzo serdecznie, a wszystkie Misie ściskam mocno na odległość w tym trudnym dla nas wszystkich okresie. Rodzice każdego dnia staram  się podsuwać Wam pomysły na aktywności dzieci,zadania ,zabawy, karty pracy staram się dostosować tak aby było wam lżej oraz łatwiej. Zachęćcie do nich Wasze pociechy ,gro...

Drodzy Rodzice Misiów Witam Was serdecznie i zachęcam do skorzystania z propozycji zabaw w dniu dzisiejszym. Drodzy Rodzice –w zakładce logopedia pojawiają się również propozycje zajęć logorytmicznych dla 4 Latków – zachęcamy do korzystania z nich. W razie  wątpliwości lub pytań...

Drodzy Rodzice, Drogie Misie! Kolejne zadania i zabawy już na Was czekają! Zachęcam do uczestnictwa w nauce i zabawie! W razie pytań zapraszam do kontaktu na adres: j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl Bardzo proszę o stworzenie teczki z dziełami Małych Misiów! Po powrocie do Przedszkola wszystko obejrzymy! Pr...

Drodzy Rodzice oraz dzieci z naszej grupy! Serdecznie zachęcam do zapoznania się z propozycjami aktywności dla Misiów. Kolejny dzień, więc nowa dawka zadań. Oglądajcie, pobierajcie, a to co się uda wykonać można podesłać na mojego e-mail'a w formie np. zdjęć. Oczywiście w dalszym ciągu proszę o gromadzenie...

Propozycje aktywności dla dzieci na czwartek. Zachęcamy do działania! Czwartek_19.03_-_propozycje_zadan.pdf...