KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa VII online 2019/2020

Grupa VII w roku szkolnym 2019/2020 to Smerfy i prowadzona była przez mgr Dominikę Golańską oraz mgr Katarzynę Rutowicz

Prezentacja_26.05.pdf...

25.05.2020_Smerfy_online.pdf...

22.05.2020_Smerfy_online.pdf...

Drodzy Rodzice  i Smerfy , Zachęcamy do zapoznania się z propozycjami zadań na czwartek. Jesteście ciekawi jak inne Smerfy uczą się w domu ? Przesłane przez Was  prace zobaczycie w naszej piątkowej prezentacji !   Pochwalcie się  pracą domową :)  Czekamy na zdjęcia od Was! Pozdraw...

20.05.2020_Prezentacja.pdf...

Zapraszamy do zapoznania się z aktywnościami na wtorek.   Pozdrawiamy Dominika Golańska Katarzyna Rutowicz    19.05.2020r.-prezentacja.pdf...

Drodzy Rodzice i Smerfy , przed nami kolejny dzień online pełen wrażeń oraz wyzwań dla Was.  Jesteście ciekawi co będziemy robić dzisiaj ? ! Serdecznie  zachęcam do korzystania z propozycji zadań, które dla Was przygotowałam.   Ogłoszenie ! Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 6 w Ł...

Drodzy Rodzice i Smerfy , Zapraszam Was do skorzystania z dzisiejszych propozycji.  Życzę miłej zabawy. Dominika Golańska d.golanska@pm66.elodz.edu.pl   5.05_prezentacja.pdf...

Witam Rodziców i Smerfy w kolejnym tygodniu pracy zdalnej. Zapraszam do skorzystania z dzisiejszych propozycji zabaw i zadań dla dzieci. Pozdrawiam Dominika Golańska kontakt : d.golanska@pm66.elodz.edu.pl 4.05_prezentacja.pdf...