KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

PRACOWNICY PRZEDSZKOLA

     Zarządzanie:

  • mgr Irena Walaszek – dyrektor
  • mgr Małgorzata Kielek – z-ca dyrektora

     Nauczyciele:

GRUPA I SKRZATY - mgr Marta Gonera, mgr Paulina Pajkert

GRUPA II KRASNALE - mgr Joanna Kutera, mgr Barbara Bończyk

GRUPA III BIEDRONKI - mgr Izabela Gasmi, mgr Izabela Sar

GRUPA IV TYGRYSKI  - mgr Dominika Golańska, mgr Olga Szczepanik

GRUPA V LISKI - mgr Magdalena Blomberg, mgr Monika Łukasiewicz

GRUPA VI ŻABKI - mgr Anna Kubiak, mgr Karolina Urbaniak

GRUPA VII MISIE - mgr Justyna Marciniak, lic. Martyna Olejniczak

GRUPA VIII PSZCZÓŁKI - lic. Magdalena Kruk, mgr Urszula Szczepanek

GRUPA IX RYBKI - mgr Daria Klimczak, mgr Paulina Milczarek

GRUPA X ZAJĄCZKI -  mgr Eunika Kaczmarek, mgr Ewa Orylska - Mardofel

GRUPA XI SMERFY - mgr Katarzyna Rutowicz, mgr Paulina Zarzecka

GRUPA XII DELFINKI - mgr Bożena Michoń

GRUPA XIII KOTKI - mgr Joanna Świderska


Język angielski:

       mgr Ewelina Kaźmierczyk

Logopeda:

       mgr Agnieszka Kołodziejska


Pomoc nauczyciela:
  • Jolanta Jurczyk
  • Agnieszka Kubicka
  • Joanna Szewczyk

Administracja:
  • mgr  Jolanta Łobaty - Strzelecka - Sekretarka
  • mgr  Alicja Lauk-Kurek  – Specjalista ds. żywienia
  • mgr Joanna Mielczarek  – Starszy referent 
Pracownicy kuchni:
  • Łukasz Jarczak – Kucharz
  • Justyna Lotka– Pomoc kuchni
  • Pietras Katarzyna – Pomoc kuchni
  • Mariola Witkowska – Pomoc kuchni
  • Bogumiła Wysocka – Pomoc kuchni
Personel obsługi:
  • Ewa Fastyn
  • Marzena Galus
  • Emilia Marusik
  • Agnieszka Sobczak
  • Irena Włodarczyk
  • Ewelina Sakowska
  • Anna Owczarek
  • Agnieszka Zawadzka
  • Magdalena Zdziechowska
  • Anna Sieg 

  •  - Pracownik gospodarczy
  • Dariusz Piec – Konserwator