KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Misie online - Czwartek 26.03

Witam Was bardzo serdecznie, a wszystkie Misie ściskam mocno na odległość w tym trudnym dla nas wszystkich okresie.
Rodzice każdego dnia staram  się podsuwać Wam pomysły na aktywności dzieci,zadania ,zabawy, karty pracy staram się dostosować tak aby było wam lżej oraz łatwiej.
Zachęćcie do nich Wasze pociechy ,gromadźcie wytwory ich pracy w teczkach, róbcie zdjęcia i wysyłajcie  mi na e-mail, bardzo chętnie oraz będzie mi   miło popatrzeć na Misie jak pracują w domku. Jeśli nie będą chciały, wykonać wszystkich kart nic się nie stanie.

 W razie pytań zapraszam do kontaktu na adres: 

j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl

Czwartek26.03-zadania_do_realizacji.pdf

Karty_pracy_Czwartek_26.03_Misie.pdf