KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Misie online - Piątek 27.03

Drodzy Rodzice

W związku z Waszymi prośbami dotyczącymi udostępnienia Państwu i dzieciom "Kart pracy - książek", które zakupiliście na początku roku szkolnego 2019/2020.

Informujemy, że od dnia 30.03.2020 r. do 01.04.2020 (poniedziałek, wtorek, środa) będziecie Państwo mogli w godzinach 8.00 do 13.00 odebrać z naszego przedszkola "Karty pracy - książki". Wydawała je będzie nauczycielka naszego przedszkola Pani Małgorzata Zabost. Poprosimy Państwa również o podpisanie się na liście na, której potwierdzicie ich odbiór.

W celu zachowania maksymalnych środków ostrożności zalecanych przez Głównego Inspektora Sanitarnego prosimy o zaopatrzenia się we własny długopis i odbieranie po jednej osobie, książek przy drzwiach wejściowych do naszego przedszkola (schody i wejście do przedszkola będą strefą przeznaczoną tylko dla 1 osoby) Prosimy przestrzegać zakazu zgromadzeń i zachowania stosownych odległości. Bardzo dziękujemy. Irena Walaszek Małgorzata Kielek


W razie pytań zapraszam do kontaktu na adres: j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl
Pozdrawiam ciepło Justyna Marciniak

Piatek_27.03_zadania_do_realizacji.pdf

Karta_pracy_27.03_piatek.pdf