KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dla rodziców

Drodzy Rodzice, Dziś nasze przedszkole odwiedził Święty Mikołaj i wszystkim obecnym dzieciom wręczył prezenty świąteczne. Pozostawił też prezenty dla tych dzieci, których nie było dnia 18.12.2020. Uprzejmie prosimy Państwa o odbieranie paczek możliwie najszybciej, aby również dzieci, których nie by...

Dziękujemy wszystkim za nadesłane zdjęcia dzięki nim poznaliśmy różne oblicza pięknej pory roku – Jesieni. Już wkrótce rusza edycja zimowa, przygotujcie zatem aparaty. konkurs jesienny.pdf...

"Góra monet" - akcja charytatywana

Szanowni Rodzice,  Dzieci wraz Radą Pedagogiczną biorą udział w zbiórce "Góra monet" - zbieramy środki na leczenie Mai Kwiatkowskiej chorej na SMA1.  Monety o nominałach od 0.50 gr do 5 zł można wrzucać przez miesiąc do puszek umieszczonych - przy drzwiach oraz na dyżurce.  Serdecznie...

Drodzy Rodzice Zachęcamy do głosowania w Budżecie Obywatelskim...

Drodzy Rodzice Informujemy, że zebrania z Rodzicami odbędą się w dwóch ogrodach przedszkolnych:             Bardzo prosimy, aby na zebranie do grupy przybył JEDEN RODZIC od każdego dziecka ( z własnym długopisem ) NA ZEBRANIE PROSIMY NIE PRZYPROWAD...

Drodzy Rodzice, Informujemy, że można już odbierać zdjęcia z balu karnawałowego. Zapraszamy....

Szanowni Rodzice chcielibyśmy zaprosić Państwa na BEZPŁATNY LIVE WEBINAR z Renatą Gut, gdzie będziecie mogli dowiedzieć się: • Jak współczesna wiedza pomaga rodzicom wspierać dzieci w rozwoju? • Dlaczego i jak świadomy rodzic zarządza lepiej relacjami z dziećmi? • Kim jest rodzic godny zaufania...

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna nr 6 w Łodzi zaprasza  do udziału w cyklu spotkań online  dla Rodziców prowadzonych w oparciu o metodę  „Jestem z Ciebie dumny!”. Więcej informacji w załączniku poniżej. Jestem_z_Ciebie_dumny_ogloszenie.pdf...

Drodzy Rodzice prosimy o zapoznanie się z komunikatem Prezydent Miasta Łodzi w sprawie otwarcia przedszkoli. Drodzy łodzianie, dopuszczając bez konsultacji z samorządami otwarcie żłobków i przedszkoli 6 maja, rząd wziął na siebie wielką odpowiedzialność za zdrowie i życie polskich rodzin. Zdaję sobie sprawę,...