KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Rodziców

Rada Rodziców Przedszkola Miejskiego Nr 66 w Łodzi, działa na podstawie art. 53 i 54 Ustawy o Systemie Oświaty z dnia 7 września 1991 roku (Dz. U. Nr 425 z późniejszymi zmianami) oraz Statutu Przedszkola Miejskiego nr 66.

Prezydium Rady Rodziców w roku szkolnym 2019/2020

  • Król Patrycja - przewodnicząca Rady Rodziców
  • Bociong Kinga - zastępca przewodniczącej Rady Rodziców
  • Rudzki Karol - skarbnik
  •                        - sekretarz
  • Arcab Wioleta - komisja rewizyjna
  • Sitarek Adam - komisja rewizyjna
  • Harast - Zakrocka Klaudia - komisja rewizyjna

Członkowie Rady Rodziców w roku szkolnym 2018/2019

1.    

Sikora Joanna

2.    

Malicka - Bończak Monika

3.    

Kucharska Martyna

4.    

Gosławska Marta

5.    

Kurowska Anna

6.    

Ptasiński Łukasz

7.    

Nieborak Marta

8.    

Rudzki Karol

9.    

Jędrzejczak Honorata

10.  

Winiecka Karolina

11.  

Sitarek Adam

12.  

Król Patrycja

13.  

Bajer Maciej

14.  

Kapelańska Kamila

15.  

Zakrocka - Harast Klaudia

16.  

Skoneczna Magdalena

17.  

Jarczyńska Magdalena

18.  

Bociong Kinga

19.  

Kosiada Iwona

20.  

Jacniacka - Szachowałow Agnieszka

21.  

Sobieraj Beata

22.  

Arcab Violeta

23.  

Strożek Karolina

24.  

Jarecka Agata

25.  

Lauk Klaudia

26.  

Jaciubek Konrad

 

 REGULAMIN RADY RODZICÓW Przedszkola Miejskiego nr 66