KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ogłoszenia

Witamy na stronie Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi.
Zapraszamy do zapoznania się z bieżącymi ogłoszeniami!

 

W dniu 29 -30.09.2021 na terenie przedszkola będą wykonywane zdjęcia " Z życia przedszkolaka"...

Drodzy Rodzice, zebrania z Państwem odbędą się w dniach: Grupa I, II, III, IV - 14.09.2021 r - godz. 17.00 · gr. I w sali gr. V · gr. II w jadalni · gr. III w sali gr.VI · gr. IV w sali gimnastycznej gr. V - 14.09.2021 godz. 17.00- taras, duży ogród Grupa  VI, VII, ...

Drodzy Rodzice W związku z obowiązującymi obostrzeniami GIS dotyczącymi Covid – 19, w celu usprawnienia przyjęcia Państwa dzieci do przedszkola bardzo prosimy o: 1. Przyprowadzanie dzieci kontynuujących do przedszkola do godziny 7.30. 2. Jeżeli nie jest to konieczne prosimy Rodziców o nie wchodzenie na ter...

Drodzy Rodzice Bardzo prosimy o wydrukowanie podpisanie i dostarczenie niżej wymienionych dokumentów w pierwszym dniu pobytu Waszego dziecka w przedszkolu, ale nie później niż do 10.09.2021 r. Dostarczenie wymienionych dokumentów po w/w terminie będzie równoznaczne z rezygnacją przez Państwa...

Informacja – oferta pracy Dyrektor Przedszkola Miejskiego w Łodzi ul. Grażyny 34 zatrudni od 01.09.2021 r. : 1. Pracownika obsługi – pełny etat 2. Pracownika obsługi – pełny etat zastępstwo Oferty pracy CV prosimy przesyłać na nasz adres mailowy kontakt@pm66.elodz.edu.pl Małgorzata Kielek - wicedyr...

Drodzy Rodzice, Zachęcamy do zapoznania się z krótkim poradnikiem, który powstał, by pomóc Państwu przygotować swoje dzieci do przekroczenia progu przedszkola i ułatwić proces adaptacji świeżo upieczonym przedszkolakom. Czekamy na Was już 1 września! Witamy w Milutkowie! autorstwa Magdalena ...

DRODZY RODZICE, z wielką ulgą i radością informujemy, że remont, który był wynikiem awarii sieci wodnej został zakończony. Tym samym, od dnia 01 lipca 2021 r. uruchamiamy działalność naszego przedszkola i przyjmujemy wszystkie dzieci, które zostały zapisane na miesiąc LIPIEC 2021. Zapraszamy serdecznie. Z...

Szanowni Rodzice, Z okazji nadchodzącego końca roku szkolnego oraz niedawno obchodzonego Dnia Dziecka na dzieci w przedszkolu czekają upominki. Zapraszamy po odbiór w terminie 15.06. - 17.06.2021 w godzinach 7.00 - 17.00...

Informujemy,  że WSZYSTKIE DZIECI,  zgłoszone przez Rodziców do naszego przedszkola na miesiąc LIPIEC zostały przyjęte, tj.: Dotyczy to Rodziców, którzy już dostarczyli wniosek zapisu do przedszkola. Dotyczy to również Rodziców, którzy zgłosili dziecko telefonic...

KOMUNIKAT NR 1 DRODZY RODZICE dzieci zapisanych do oddziałów tymczasowych w SP 109 (50 miejsc) i w SP 162 (50 miejsc), tworzonych z powodu zawieszenia działalności, informujemy że; zgodnie z Uchwałą Nr V/163/19 Rady Miejskiej w Łodzi z dnia 06 lutego 2019 r. w sprawie wysokości opłat, jesteście Państwo zwolnie...

Drodzy Rodzice Z przykrością, informujemy Państwa, że po konsultacji z rzeczoznawcą PZU, firmą budowlaną i osuszającą dzisiaj już wiemy, że niestety usunięcie skutków zalania (awaria sieci wodnej) i przygotowanie przedszkola do przyjęcia dzieci potrwa do końca czerwca 2021 r. W związku z tym zdarzeniem i brakiem...

Drodzy Rodzice W związku z zamknięciem naszego przedszkola z powodu zalania Bardzo prosimy o informację, którzy z Państwa nie są w stanie zapewnić opieki swojemu dziecku. Informację prosimy przekazywać do przedszkola drogą mailową kontakt@pm66.elodz.edu.pl lub telefoniczną 42 6464070. Dzieci te zostaną wpisane...