KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ogłoszenia

Witamy na stronie Przedszkola Miejskiego nr 66 w Łodzi.
Zapraszamy w nasze progi!

Wirtualne drzwi otwarte PM66 

 

Drodzy Rodzice, przekazuję Państwu wykaz przedszkoli pracujących w miesiącach wakacyjnych lipiec – sierpień 2021 r. Przedszkole Miejskie nr 66 (nasze przedszkole) ma ustaloną przerwę wakacyjną na miesiąc SIERPIEŃ. Jednocześnie uprzejmie informuję, że zapisy dzieci na miesiące lipiec- sierpień 2021 r. będą odbywał...

KOMUNIKAT z dnia 07 kwietnia 2021 r. Informujemy, że obowiązujące obostrzenia zostały przedłużone do 18 kwietnia. Dzieci pracowników wymienionych w rozporządzeniu przyjmowane są do przedszkola na dotychczasowych zasadach....

Drodzy Rodzice  W związku z nowymi ogłoszonymi obostrzeniami z powodu PANDEMII , obowiązującymi od dnia 27.03.2021 r. nasze przedszkole będzie zamknięte.   Przedszkole będzie sprawowało opiekę tylko i wyłącznie dla Rodziców dzieci czynnych zawodowo, pracujących w: SŁUŻBACH MEDYCZNYCH SŁUŻBACH POR...

DRODZY RODZICE Informujemy, że w dniach 18-25 marca 2021 r. Rodzice dzieci uczęszczających do naszego przedszkola będą mieli obowiązek złożenia w/w terminie „Deklaracji o kontynuowaniu wychowania przedszkolnego w roku szkolnym 2021/2022” wraz z „ Klauzulą informacyjną dla rodziców” . ...

Drodzy Rodzice   W związku z potwierdzonym, dodatnim wynikiem testu na Koronawirusa SARS-CoV-2 u jednego z dzieci z grupy V, dzieci, które miały bezpośredni kontakt z osobą zarażoną zostały objęte kwarantanną od 09.03 do 14.03.21 r. (2 dzieci, ostatni kontakt 04.03.21) i od 09.03 do 15.03.21 (17 dzieci ...