KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

O nas

Drodzy Rodzice

W związku z wzmożonym reżimem sanitarnym oraz czerwoną strefą, prosimy , aby dzieci  nie przynosiły do przedszkola w dniu 30.10.20 strojów  HALLOWEEN – owych, smakołyków ani gadżetów związanych z tym świętem.
W tym dniu będą poruszane z dziećmi  tematy związane z obchodami  święta Wszystkich Świętych w różnych kulturach.
Tematyka Halloween , będzie realizowana w ramach zajęć plastyczno – technicznych oraz muzyczno – ruchowych. Dzieci do tych zajęć wykonają własne rekwizyty na terenie przedszkola.



UWAGA RODZICE

DNIA 05 PAŹDZIERNIKA ZOSTAŁY WYSŁANE NA ADRESY E: MAIL RODZICÓW INFORMACJE O WYSOKOŚCI OPŁAT ZA POBYT DZIECKA W MIESIĄCU WRZEŚNIU.JEŻELI KTOŚ Z PAŃSTWA NIE OTRZYMAŁ TAKIEJ INFORMACJI TO PROSZĘ O PODANIE SWOJEGO ADRESU EMAIL BEZPOŚREDNIO  DO SEKRETARIATU PRZEDSZKOLA NA ADRES : a.lauk@pm66.elodz.edu.pl



Drodzy Rodzice

Informujemy, że zebrania z Rodzicami odbędą się w dwóch ogrodach przedszkolnych:

            Bardzo prosimy, aby na zebranie do grupy przybył JEDEN RODZIC od każdego dziecka (z własnym długopisem)

NA ZEBRANIE PROSIMY NIE PRZYPROWADZAĆ DZIECI.

            W sytuacji nie sprzyjających warunków atmosferycznych (deszcz) zebranie może być przełożone na inny dzień. Bardzo prosimy o śledzenie informacji na naszej stronie www.przedszkole66.net

Zebrania rodziców będą podzielone na dwa dni.

                        30.09.2020 r. godzina 17.15 (środa)

grupy IV, VI, XI, X,– zebranie rodziców w ogrodzie, wejście bramą od ul. Grażyny

grupy I i II – zebranie rodziców w ogrodzie – wejście bramą od ul. Tuszyńskiej

 

                       01.10.2020 r. godzina 17.15  (czwartek)

grupy III, V, VIII, IX, XIII – zebranie rodziców w ogrodzie, wejście bramą od ul. Grażyny

grupy VII i XII – zebranie rodziców w ogrodzie – wejście bramą od ul. Tuszyńskiej




Drodzy Rodzice i Dzieci!

Pragnąc umilić Wam czas spędzony w domu podczas kwarantanny, zapraszamy Was do skorzystania z przygotowanych przez nauczycielki zabaw i zadań.
Propozycje aktywności dla dzieci 3 - letnich znajdują się w menu głównym MILUTKOWO ONLINE, w zakładce 3 - latki online 2020/2021.
Zapraszamy!
Karolina Urbaniak
Anna Kubiak

Drodzy Rodzice
  Informujemy, że decyzją Sanepidu osoby, które miały w dniach 7  i 8.09.2020 r. bezpośredni kontakt z osobą zarażoną zostały od dnia 14.09.2020 r. do dnia 18.09.2020 r. do godziny 24.00 poddane kwarantannie. Wszystkie osoby tzn. dzieci i ich rodziny, nauczyciele zostali poinformowani telefonicznie.
  Informuję również, że osoba, u której potwierdzono wynik pozytywny na Koronawirusa była już nieobecna w przedszkolu od dnia 09.09.2020
    W dniu dzisiejszym całe przedszkole (zabawki, sprzęty powierzchnie płaskie, sprzęt ogrodowy zostały dodatkowo zdezynfekowane)

   Zawiadamiamy Państwa również, że od dnia jutrzejszego tj. 15.09.2020 r. nasze przedszkole w godzinach 6.00 – 17.00 jest dostępne dla wszystkich dzieci z wyłączeniem w/w osób przebywających w domowej izolacji.

Z poważaniem

Małgorzata Kielek

Drodzy Rodzice

Informujemy , że w związku z wykryciem u jednego z pracowników  koronawirusa COVID 19  bardzo prosimy w miarę możliwości o powstrzymanie się z przyprowadzaniem dzieci do przedszkola od dnia 14.09.2020 do czasu podjęcia decyzji przez sanepid i określenia  dalszej procedury postępowania odnośnie pracy naszego przedszkola.

Od dnia 14.09.2020 do czasu podjęcia decyzji przez sanepid przedszkole pracuje od godziny 6.00 do 17.00 we wzmożonym reżimie sanitarnym.

Zebrania z Rodzicami zostają odwołane.
W celu śledzenia bieżących informacji bardzo prosimy o systematyczne śledzenie strony internetowej przedszkola.

Dziękujemy
Małgorzata Kielek - wicedyrektor

 

Drodzy Rodzice

Informujemy, że zebrania z Rodzicami odbędą się w dwóch ogrodach przedszkolnych:

            Bardzo prosimy, aby na zebranie do grupy przybył JEDEN RODZIC od każdego dziecka (z własnym długopisem)

NA ZEBRANIE PROSIMY NIE PRZYPROWADZAĆ DZIECI.

            W sytuacji nie sprzyjających warunków atmosferycznych (deszcz) zebranie może być przełożone na inny dzień. Bardzo prosimy o śledzenie informacji na naszej stronie www.przedszkole66.net

Zebrania rodziców będą podzielone na dwa dni.

                        14.09.2020 r. godzina 17.15 (poniedziałek)

grupy IV, VI, XI, XII, XIII – zebranie rodziców w ogrodzie, wejście bramą od ul. Grażyny

grupy I i II – zebranie rodziców w ogrodzie – wejście bramą od ul. Tuszyńskiej

 

                       15.09.2020 r. godzina 17.15  (wtorek)

grupy III, V, VIII, IX – zebranie rodziców w ogrodzie, wejście bramą od ul. Grażyny

grupy VII i X – zebranie rodziców w ogrodzie – wejście bramą od ul. Tuszyńskiej

 



Drodzy Rodzice

Informujemy, że schodzenie się dzieci do przedszkola odbywa się w godzinach:

dzieci kontynuujące 6.00 – 7.45

 dzieci nowe przyjęte  7.30 – 8.15

            Oczywiście, elastycznie i ze zrozumieniem dostosujemy się do Państwa potrzeb przyprowadzania dziecka do przedszkola w  godzinach 6.00 – 8.15

GODZINY POSIŁKÓW

 

                                               ŚNIADANIE  w godzinach 8 – 9.20

                                               OBIAD w godzinach 11.30 – 13.20

            W celu usprawnienia odbioru dzieci z przedszkola informujemy, że odbieranie wszystkich dzieci z przedszkola możliwe jest już po podwieczorku.

PODWIECZOREK

               grupa I, III, IV jest w  godzinach 14.00 – 14.20

               odbieranie dzieci z w/w grup możliwe jest od godziny 14.30

               grupa II, V, VII w godzinach 14.00 – 14.20

               odbieranie dzieci z w/w grup możliwe jest od godziny 14.30

 

                 z grup VI, VIII, IX w godzinach 14.30 – 14.50

                odbieranie dzieci z w/w grup możliwe jest od godziny 15.00

 

                 z grup X, XI, XII, XIII w godzinach 15.00 – 15.20

                odbieranie dzieci z w/w grup możliwe jest od godziny 15.30

 

            Wcześniejsze odebranie dziecka po OBIEDZIE możliwe jest od godziny 13.00 do 13.45. W nagłych przypadkach ze względu na dobro dziecka, po uprzednim kontakcie telefonicznym rodzica lub nauczyciela możliwe będzie wcześniejsze odebranie dziecka z placówki.

Zasady przyprowadzania i odbierania dziecka:

RANO

            Dzieci kontynuujące wchodzą do przedszkola same. Przy rozbieraniu pomagają pracownicy przedszkola.

W szczególnych przypadkach możliwe będzie wejście do pierwszego pomieszczenia przedszkola w ilości 4-ch osób dorosłych i 4-i dzieci, oraz do drugiego dużego holu w ilości 5-ro osób dorosłych i 5-ro dzieci,(tzn. z rodziny 1 osoba dorosła   i 1 dziecko, w przypadku rodzeństwa 1 osoba dorosła wraz z dziećmi.).

POPOŁUDNIU

            Aby, ograniczyć oczekiwanie i sprawne odebranie dziecka  z przedszkola wszyscy Rodzice wchodzą do przedszkola zgodnie    z w/w liczbą osób dorosłych. Rodzice pomagają ubrać się dzieciom. Dziękujemy.

z poważaniem Małgorzata Kielek



WAŻNA INFORMACJA
Drodzy Rodzice

W celu dopełnienia niezbędnych formalności związanych z zapisem dziecka do naszego przedszkola od 01.09.2020, Rodzice zobowiązani są do wypełnienia  poniższych dokumentów.

Prosimy o  podpisania dokumentów  przez obydwoje Rodziców i dostarczenia do przedszkola.

1. Informacja-UMOWA zapisu dziecka do przedszkola.pdf
2. PM 66 upoważnienie do odbioru dziecka.docx- nowe.pdf
3. oświadczenie (COVID'19)-2.pdf
4. PM 66 Nowa zgoda-wizerunek 2020-2021.pdf

Dodatkowo Rodzice nowo przyjętych dzieci zobowiązani są do załączenia wszystkich wydrukowanych i wypełnionych dokumentów  w elektronicznym naborze FORMICO tj. :

  1. Wniosek o przyjęcie dziecka…
  2. Załączniki potwierdzające zaznaczone kryteria.

   W/w dokumenty prosimy spiąć i razem w „koszulce” wrzucić do pojemnika przed przedszkolem w terminie od 01 września do 10 września 2020 r.

Przypominamy , że zgodnie z wytycznymi GIS-u dzieci nie przynoszą do przedszkola : pluszaków , butelek z piciem itp.

Z poważaniem : Irena Walaszek – dyrektor

                           Małgorzata Kielek - wicedyrektor

 

Drodzy Rodzice

Informujemy Państwa, iż od dnia 01.09.2020 r. nasze przedszkole będzie dostępne dla wszystkich dzieci przyjętych w procesie rekrutacji na rok szkolny 2020/2021.

Bardzo prosimy o uważne przeczytanie zasad przyprowadzania dzieci do przedszkola. Ich celem jest zapewnienie wszystkim w miarę istniejących możliwości, zachowanie dystansu społecznego pomiędzy osobami przyprowadzającymi dzieci do przedszkola (wytyczne epidemiczne GIS z dnia 25.08.2020 r.)

Prosimy aby:

1. Dzieci kontynuujące edukację przyprowadzać do przedszkola w godzinach 6.00 – 7.30 oraz oddawać pod opiekę pracownikowi przedszkola przy drzwiach wejściowych do budynku.

2. Dzieci nowo przyjęte prosimy przyprowadzać do przedszkola w godzinach 7.30 – 8.15.

Rodzice przyprowadzający dziecko po raz pierwszy będą mieli możliwość jednoczesnego wejścia do pierwszego pomieszczenia przedszkola w ilości 3-ch osób dorosłych i 3-i dzieci (tzn. z rodziny 1 osoba dorosła i 1 dziecko, w przypadku rodzeństwa 1 osoba dorosła wraz z dziećmi.)

Na terenie przedszkola bardzo prosimy o zachowanie zasad określonych w wytycznych epidemicznych GIS z dnia 25.08.2020 r., które są dostępne poniżej na naszej stronie www).

3. Kontakt z nauczycielami możliwy będzie tylko i wyłącznie poprzez elektroniczną pocztę służbową (listy grup z adresami mailowymi do wychowawców są już dostępne w przedszkolu).

4. Planowane godziny posiłków w 3 turach przedstawiają się następująco:

śniadanie 8.00 – 9.20

obiad 11.30 – 13.20

podwieczorek 14.00 – 15.20

5. Informujemy, iż wcześniejszy odbiór dziecka z przedszkola, po obiedzie możliwy będzie tylko i wyłącznie od godziny 13.00. (podyktowane jest to obowiązującą w placówce organizacją pracy uwzględniającą wytyczne epidemicznie GIS).

6. W nagłych przypadkach ze względu na dobro dziecka, po uprzednim kontakcie telefonicznym rodzica lub nauczyciela możliwe będzie wcześniejsze odebranie dziecka z placówki.

7. Odbiór dzieci z przedszkola po podwieczorku możliwy będzie tylko i wyłącznie od godziny 15.30.

Bardzo prosimy wszystkich Rodziców o przygotowanie emocjonalne dzieci i wytłumaczenie Im konieczności przestrzegania w/w zasad. Prosimy o ograniczenie

czasu pożegnania się z dzieckiem do minimum tak, aby umożliwić wszystkim Rodzicom sprawne przekazanie swoich pociech pod opiekę naszego przedszkola.

Jutro na naszej stronie www udostępnimy Rodzicom niezbędne do wypełnienia dokumenty wraz z informacją w jaki sposób będziecie Państwo zobowiązani dostarczyć je do przedszkola i w jakim terminie.

z poważaniem

Irena Walaszek – dyrektor

Małgorzata Kielek – wicedyrektor



Drodzy Rodzice

Bardzo prosimy o zapoznanie się z nową aktualizacją wytycznych GIS z dnia 25.08.2020

Wytyczne-żłobki-przedszkola-IV-aktualizacja-25-08-2020.pdf

O szczegółach dotyczących rozpoczęcia roku szkolnego od dnia 01.09.2020  będziemy Państwa  informować na bieżąco. Bardzo prosimy o  codzienne śledzenie naszej strony www.

Małgorzata Kielek - wicedyrektor

 

Drodzy Rodzice

         Bardzo prosimy wszystkich Rodziców dzieci, które uczęszczały do naszego przedszkola w ubiegłym roku szkolnym 2019/2020 o odbiór pozostawionych w szatni
(butów, ubrań, plecaków itp.).

Ubrania dzieci będzie można odbierać w godzinach pracy przedszkola od 6.00 – 17.00, od dnia 26.08.2020 do dnia 31.08.2020 r. do godziny 12.00.

         W związku z przygotowaniami do rozpoczęcia nowego roku szkolnego i określonymi wymogami sanitarnymi, nieodebrane przez Państwa w terminie ubrania będziemy zmuszeni wyrzucić.

Małgorzata Kielek - wicedyrektor



WAŻNY KOMUNIKAT

Szanowni Rodzice,
Uprzejmie informujemy, iż w terminie od dnia
01 września 2020 r. do 10 września 2020 r.
jesteście Państwo zobowiązani do podpisania INFORMACJI dotyczącej zasad korzystania z usług świadczonych przez przedszkole na rok szkolny 2020/2021. Obowiązek ten dotyczy zarówno Rodziców dzieci kontynuujących wychowanie przedszkolne jak i nowo zapisanych do naszego przedszkola.
Nie podpisanie INFORMACJI w wyznaczonym terminie, będzie traktowane, jako rezygnacja z miejsca.
Z poważaniem
Irena Walaszek
dyrektor PM-66



DRODZY RODZICE,

Uprzejmie informuję, że nasze przedszkole funkcjonuje w reżimie sanitarnym
w miesiącach wakacyjnych (lipiec – sierpień), zgodnie z decyzją Pani Wiceprezydent Miasta Łodzi.
Przedszkole dysponuje 106 miejscami dla dzieci, zgodnie z reżimem sanitarnym i wytycznymi GIS.
W związku z tym, bardzo proszę o pobranie z naszej strony www WNIOSKU o przyjęcie dziecka
na miesiąc VII i/lub VIII oraz Oświadczenia COVID-19 i dostarczenie wypełnionych dokumentów
w wersji papierowej do skrzynki znajdującej się przy wejściu do przedszkola w nieprzekraczalnym
terminie do dnia 19 czerwca 2020 r. w godzinach pracy przedszkola (6.00 – 17.00).

Dokumenty do pobrania znajdują się poniżej.
a) list PMŁ
b) wykaz przedszkoli pracujących VII – VIII
c) WNIOSEK VII
d) WNIOSEK VIII
e) OŚWIADCZENIE COVID-19 (wakacje)

Listy dzieci przyjętych i nieprzyjętych zostaną udostępnione w dniu
24 czerwca 2020 r. o godz. 15.00

1._pismo_dotyczce_pracy_w_wakacje.pdf
2._Wykaz_przedszkoli_pracujacych_w_wakacje.pdf

3._wniosek_-_wakacje_-_lipiec.pdf
4._wniosek_-_wakacje_-_sierpien.pdf
5.oswiadczenie_COVID19-2.pdf

Z poważaniem
Irena Walaszek




WAŻNY KOMUNIKAT!!! WYŁĄCZNIE! DLA  
Rodziców dzieci, uczęszczających do Przedszkola w bieżącym roku szkolnym 2019/2020.
Od dnia 27 maja 2020 r. wznawiamy działalność  i oczekujemy na powrót dzieci do Przedszkola.

Bardzo prosimy o zapoznanie się z organizacją pracy Przedszkola funkcjonującego w reżimie sanitarnym.

Bardzo prosimy o zwrócenie uwagi na dokonane, konieczne zmiany i  zapoznanie się, w szczególności z;

  1. LISTAMI DZIECI przyjętych/zakwalifikowanych do przedszkola, pracującego w warunkach reżimu sanitarnego w miesiącu CZERWCU (prosimy sprawdzić we wszystkich GRUPACH - linki poniżej).
  2. NUMEREM GRUPY do której przypisane jest dziecko (nr grup uległy zmianie, prosimy sprawdzić wszystkie listy)
  3. GODZINAMI PRACY grupy, do której będzie uczęszczało dziecko (ważne!)
  4. NAZWISKAMI NAUCZYCIELI, którzy będą sprawowali opiekę w danej grupie ( tylko i wyłącznie wyznaczeni nauczyciele, zgodnie z wytycznymi GIS).

Jeżeli ktoś z Państwa zmieni decyzję i zrezygnuje z pobytu dziecka w Przedszkolu w miesiącu CZERWCU 2020 r., to bardzo prosimy o informację zwrotną na nasz adres mailowy; kontakt@pm66.elodz.edu.pl

Na wolne miejsca oczekują Rodzice dzieci zapisanych na listę rezerwową.

Z poważaniem

Irena Walaszek dyrektor PM-66

STANDARDY PM-66 - ZASADY DLA RODZICOW.pdf

Grupa_I_-_lista_dzieci.pdf

Grupa_II-_lista_dzieci_2.pdf

Grupa III - lista dzieci.pdf

Grupa_IV_lista_dzieci.pdf

Grupa V- lista dzieci.pdf

Grupa VI - lista dzieci.pdf

Grupa_VII_-_lista_dzieci.pdf

Grupa VIII - lista dzieci.pdf

Grupa_IX_-_lista_dzieci.pdf

 

 

 

PILNY KOMUNIKAT !
 
DRODZY PAŃSTWO 

PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z LISTĄ DZIECI NIE ZAKWALIFIKOWANYCH 
DO PRZYJĘCIA DO PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO NR 66, FUNKCJONUJĄCEGO W REŻIMIE SANITARNYM.
                                 INFORMUJEMY, ŻE W DALSZYM CIĄGU POSIADACIE PAŃSTWO PRAWO DO SKORZYSTANIA Z ZASIŁKU OPIEKUŃCZEGO.
 
 
Z poważaniem
Irena Walaszek
 
 

 

 
 
WYKAZ TELEFONÓW ALARMOWYCH W ZWIĄZKU Z COVID – 19
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Łodzi
42 253 99 00

 

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital

  1. dr. W. Biegańskiego w Łodzi

887 877 690

42 251 60 51

Infolinia NFZ
800 190 590
 
Wydział Edukacji w Łodzi
42 638 48 04 – sekretariat
42 638 48 13 – inspektor p. M. Kwiatkowska
42 638 48 63 – specjalista p. A. Sochacka
 
Kuratorium Oświaty w Łodzi
42 637 70 55 – centrala
42 637 70 55 w. 62 – st. wizytator p. Z. Leduchowska

 

WAŻNA INFORMACJA !!!

DRODZY RODZICE,
W ZWIĄZKU Z TOCZĄCYMI SIĘ PRZYGOTOWANIAMI
DO URUCHOMIENIA PRZEDSZKOLI 
I PRZYJĘCIA PAŃSTWA DZIECI, PROSIMY WSZYSTKICH ,

KTÓRZY CHCĄ DO KOŃCA CZERWCA  POSŁAĆ DZIECKO

DO PRZEDSZKOLA
O PILNE I OBOWIĄZKOWE WYPEŁNIENIE ANKIETY
I PRZESŁANIE JEJ  W FORMIE SKANU LUB ZDJĘCIA
NA ADRES E-MAIL NASZEGO PRZEDSZKOLA  do dnia 11 maja 2020 r.

kontakt@pm66.elodz.edu.pl

pozdrawiam

Irena Walaszek

ANKIETA dla rodzicow.pdf

Informacja o dodatkowym zasilku opiekunczym.docx

 


 

 



Drodzy Rodzice
Zapraszamy do zapoznania się z informacjami:

 

 1. INFO dla rodzicow - PLAKAT.pdf

2. Wytyczne GIS i MZ.pdf

3. Pakiet-Informacyjny-rodzic- prezentacja 1.pdf

4. oswiadczenie COVID2719.docx

5. NAUCZYCIELE -Pakiet-informacyjny-nauczyciel.pdf

 

 KILKA SŁÓW O NASZYM PRZEDSZKOLU

Przedszkole położone jest przy zbiegu ulic Grażyny i Tuszyńskiej, na osiedlu Chojny-Zatorze, z dala od tras szybkiego ruchu. W okolicy placówki znajduje się park „Stawy Jana”, niewielki lasek oraz stadion CHKS.

Budynek przedszkolny jest duży, funkcjonalny, położony w nowej części osiedla. Jest to obiekt wolnostojący, otoczony z dwóch stron pięknymi ogrodami, wyposażonymi w sprzęt ogrodowy. Jeden z nich jest przez cały dzień nasłoneczniony, a drugi zacieniony, otoczony tarasem, umożliwiającym spożywanie posiłków, organizowanie zajęć, zabaw i konkursów na świeżym powietrzu.

W budynku mieści się trzynaście przestronnych sal, wyposażonych w zabawki, komputery oraz ciekawe pomoce dydaktyczne, stymulujące rozwój dziecka w każdym wieku.

W budynku mieszczą się również: jadalnia sala gimnastyczna sala zabaw biblioteka  i nauczycielski gabinet terapii pedagogicznej.

W budynku mieszczą się również:

-jadalnia,
-sala gimnastyczna,
-biblioteka,
-pokój nauczycielski,
-gabinet terapii pedagogicznej.

WAŻNY KOMUNIKAT Szanowni Rodzice, uprzejmie informujemy, iż w terminie od dnia 25 czerwca 2020 r. do 26 czerwca 2020 r. jesteście Państwo zobowiązani do podpisania INFORMACJI/(UMOWY) dotyczącej zasad korzystania z usług świadczonych przez przedszkole w okresie wakacyjnym : lipiec – sierpień 2020 r. Obowiąze...

Dziś wyjątkowy dzień - święto wszystkich dzieci! Drodzy Rodzice, przeczytajcie Waszym dzieciom życzenia, które dla nich przygotowałyśmy.  (polecamy wybrać tryb pełnoekranowy)...

  WIZJA PRZEDSZKOLA Kierunek pracy Przedszkola został zaprojektowany w kontekście realizowanej KONCEPCJI ROZWOJU PRZEDSZKOLA, w dążeniu do stworzenia WSZECHNICY ELEMENTARNEJ dla naszych wychowanków W naszym przedszkolu respektujemy prawa zapisane w „Konwencji o Prawach...

PODSTAWA PROGRAMOWA WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO DLA PRZEDSZKOLI, ODDZIAŁÓW PRZEDSZKOLNYCH W SZKOŁACH PODSTAWOWYCH ORAZ INNYCH FORM WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO Załączniki do rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. (poz.356) Podstawa programowa wychowania przedszkolnego wskazuje ce...

Oferujemy...

01.09.2017

Oferujemy...

01.09.2017

Wykwalifikowaną kadrę pedagogiczną gwarantujące wysoką jakość świadczonych usług,zabawy i zajęcia wspierające wszechstronny rozwój dziecka z wykorzystaniem elementów metod pracy: Pedagogiki zabawy: Labana Orffa M. Montessori technik twórczego myślenia Profesjonalną pomoc rodzicom w&nbs...