KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Grupa IV online 2019/2020

DRODZY RODZICE Z powodu mojej nieobecności w pracy online wynikającej z przepisów prawa zachęcam Państwa i dzieci do skorzystania z prezentacji grup III w zakładce ich grupy. Dziękuję Z  poważaniem Justyna Freńdo...

Kochane Misie przed nami kolejny dzień online pełen wrażeń oraz wyzwań dla Was. Serdecznie zapraszam i zachęcam do korzystania z propozycji zadań, które dla Was przygotowałam. Życzę odpoczynku podczas długiego weekendu. Pozdrawiam Justyna Marciniak j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl 30.04_czwartek_zada...

29.04_sroda_zadania_domowe__grupa_Misie.pdf 29.04_karty_pracy.pdf...

28.04_wtorek_zadania_domowe__grupa_Misie.pdf 28_karty_pracy.pdf...

Kochani! Zaczynamy kolejny tydzień pracy online. Zachęcam do zapoznania się z propozycjami zadań dla Misiów.  Pozdrawiam serdecznie Justyna Marciniak j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl 27.04_Poniedzialek__zadania_domowe__grupa_Misie.pdf 27.04_Kart_pracy.pdf...

Witam i zapraszamy na kolejny dzień nauki i zabawy . Cieszę się bardzo, że jesteście z nami! Uwaga Rodzice otrzymaliście na adres e-mailowy nowe Oświadczenie RODO wynikające z nowych warunków nauczania oraz udostępniania zdjęć dzieci. Proszę o wypełnienie go i odesłanie mailem w formacie PDF. Jak zawsze bardzo d...

23.04_Czwartek__zadania_domowe__grupa_Misie.pdf 23.04_karty_pracy.pdf...

Drodzy Rodzice oraz Misie Zapraszam do zapoznania się z propozycjami zabaw i zadań na dzień dzisiejszy. Witam Was w środę. Proszę o wykonywanie ćwiczeń oraz zabaw na miarę swoich możliwości czasowych oraz materiałów plastycznych i itp. Proszę o informacje zwrotną w postaci zdjęć prac dzieci. Życzę dobre...

21.04_Wtorek__zadania_domowe__grupa_Misie.pdf 21.04_Karty_pracy.pdf...

Poniedzialek__zadania_domowe__grupa_Misie.pdf misie karty_pracy.pdf...