KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa VIII

GRUPA VIII "PSZCZÓŁKI"- 2020/2021

lic Magdalena Kruk
mgr Urszula Szczepanek

Tygodniowy plan zajęć dydaktycznych

godzinyponiedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
9.00-9.30Aktywność językowa - przygotowanie do nauki pisania i czytaniaAktywność matematyczno- przyrodnicza

Aktywność muzyczna

Aktywność
matematyczna

Aktywność językowa
 10.00-10.30 Ćwiczenia gimnastyczneAktywność językowa Ćwiczenia gimnastyczneAktywność językowo - przyrodniczaAktywność plastyczno-  techniczna
 10.30-11.00 Język angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielski Język angielski Język angielski



Zapraszamy do kontaktu i współpracy:

Magdalena Kruk
: m.kruk@pm66.elodz.edu.pl
Urszula Szczepanek: u.szczepanek@pm66.elodz.edu.pl




16_04_2021_grupa_VIII_.pptx.pdf 16_04_21_GR_VIII_KP.pdf Pszczołkowa_Galeria_12_04_16_04_21.pdf...

15_04_2021_grupa_VIII.pptx.pdf 15_04_21_gr_VIII_KP.pdf...

14_04_2021_grupa_VIII.pptx.pdf 14_04_2021_gr_VIII_KP.pdf...

13_04_2021_grupa_VIII_.pdf 13.04.2021 gr VIII KP.pdf GALERIA 28.03-9.04.pdf...

12_04_2021_grupa_VIII_prezentacja.pptx.pdf 12_04_21_gr_VIII_KP.pdf...

9_04_2021_grupa_VIII_.pdf dlaczego-kosmos-jest-taki-tajemniczy-kol.pdf 9.04.2021 kp gr VIII.pdf  ...

8_04_2021_grupa_VIII_.pdf 8_04_2021 gr 8 KP.pdf  ...

7_04_2021_grupa_VIII_.pdf 7_04_2021_kp gr 8.pdf 7.04.2021 gr 8 dlaczego-nie-mozemy-przeprowadzic-sie-na-inna-planete.pdf...

6_04_2021_grupa_VIII_.pdf 6.04.2021 KP gr 8.pdf  ...

2_04_2021_grupa_VIII_.pdf   2.04.2021 karty pracy gr 8..pdf    ...