KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa VIII

GRUPA VIII "PSZCZÓŁKI"- 2019/2020

lic Magdalena Kruk
mgr Urszula Szczepanek

Tygodniowy plan zajęć dydaktycznych

godzinyponiedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
8.30-9.30Aktywność językowaAktywność matematyczna

Aktywność muzyczno-
plastyczno-techniczna

Aktywność
językowo-
przyrodnicza

Aktywność językowa
 9.30-10.00 Ćwiczenia gimnastyczne  Ćwiczenia gimnastyczne  
 12.30-13.00 Język angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielski Język angielski Język angielski


 Drogie Pszczółki! Zapraszamy Was do nauki i wspólnej zabawy online. Jesteście ciekawi, co będziemy robić każdego dnia?
Tygodniowy plan pracy zdalnej i rozkład aktywności oraz wyzwań dla Was znajduje się w prezentacjach publikowanych na naszej stronie.

Zapraszamy do kontaktu i współpracy:

Magdalena Kruk
: m.kruk@pm66.elodz.edu.pl

Urszula Szczepanek: u.szczepanek@pm66.elodz.edu.pl




 26_05_2020_PR_GR_8.pdf26_05_2020_KP_GR_8.pdf...

 25_05_2020_PR_GR_8.pdf25_05_2020_KP_GR_8.pdf25_05_2020_PSZCZOLKOWA_GALERIA_GR_8.pdf...

 22_05_2020_PR_GR_8.pdf22_05_2020_KP_GR_8.pdf...

 21_05_2020_PR_GR_8.pdf21_05_2020_KP_GR_8.pdf...

 20_05_2020_PR_GR_8.pdf20_05_2020_KO_GR_8.pdf...

 19_05_2020_PR_GR_8.pdf19_05_2020_KP_GR_8.pdf...

 06_05_2020_grupa_8_prezentacja.pdf06_05_2020_KP_gr_8.pdf...

 05_05_2020_grupa_8_prezentacja.pdf5.05.2020_Karty_pracy.pdf...

 04_05_2020_GR_8.pdf04_05_2020_KP_GR_8.pdfgaleria27.04-3.05._2020R..pdf...