KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa VIII

GRUPA VIII "PSZCZÓŁKI"- 2020/2021

lic Magdalena Kruk
mgr Urszula Szczepanek

Tygodniowy plan zajęć dydaktycznych

godzinyponiedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
9.00-9.30Aktywność językowa - przygotowanie do nauki pisania i czytaniaAktywność matematyczno- przyrodnicza

Aktywność muzyczna

Aktywność
matematyczna

Aktywność językowa
 10.00-10.30 Ćwiczenia gimnastyczneAktywność językowa Ćwiczenia gimnastyczneAktywność językowo - przyrodniczaAktywność plastyczno-  techniczna
 10.30-11.00 Język angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielski Język angielski Język angielski



Zapraszamy do kontaktu i współpracy:

Magdalena Kruk
: m.kruk@pm66.elodz.edu.pl
Urszula Szczepanek: u.szczepanek@pm66.elodz.edu.pl




Gr_8_10.12.2020_prezentacja.pdf...

9.12.2020 gr 8.pdf...

8.12.2020 gr 8 zima.pdf...

7.12 karty pracy.pdf 7.12.2020 grupa 8.pdf...

4.12.2020 grupa 8.pdf...

3.12.2020 grupa 8.pdf...

 Kochane Pszczółki, Zapraszam  Was do zabaw i zadań przygotowanych w prezentacji. Pani Magda 2.12.2020 grupa 8.pdf...

Dzień Pluszowego vMisia

W tym roku niestety Pszczółki nie mogły przynieść swoich ukochanych misiów do przedszkola, natomiast zamiast tego mogły uczestniczyć w misiowych aktywnościach i działaniach :) Na początku zajęć dzieci układały misie od najmłodszego do najstarszego, następnie zapoznały się z legendą Pluszowego Misia i skąd...

Ogólnopolski Dzień Praw Dziecka

Dnia 20 listopada Pszczółki ubrane na niebiesko wzięły udział w akcji edukacyjnej UNICEF-u. Działania i aktywności podejmowane w tym wyjątkowym dniu były świetnym momentem na upowszechnianie wiedzy o prawach dziecka....

Projekt edukacyjny “The Great British Adventure”

W roku szkolnym 2020/2021 dzieci z grupy VIII będą realizowały autorski projekt edukacyjny pt. “The Great British Adventure”. Stworzono go, aby przybliżyć dzieciom kulturę i tradycje Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej, a także aby wspierać i motywować je w nauce jęz...