KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa X

GRUPA X "MOTYLKI" - 2019/ 2020

mgr Eunika Kaczmarek
mgr Izabela Sar

Tygodniowy plan zajęć dydaktycznych

godzinyponiedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
 9.30-10.00Aktywność
językowa
 Aktywność
matematyczna
 Aktywność
muzyczna
 Aktywność
matematyczna
 Aktywność
językowa
10.00-10.30Zestaw ćwiczeń gimnastycznychAktywność plastycznaAktywność językowaAktywność przyrodniczaZestaw ćwiczeń gimnastycznych
10.30-11.00Aktywność językowaZabawy ruchoweZabawy ruchoweZabawy ruchoweAktywność plastyczna
 11.00-11.30 Język angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielski Język angielski

  Drogie Motylki! Zapraszamy Was do nauki i wspólnej zabawy online. Jesteście ciekawi, co będziemy robić każdego dnia?
Tygodniowy plan pracy zdalnej i rozkład aktywności oraz wyzwań dla Was znajduje się w prezentacjach publikowanych na naszej stronie.

Zapraszamy do kontaktu i współpracy:

Eunika Kaczmarek
: e.kaczmarek@pm66.elodz.edu.pl

Izabela Sar: i.sar@pm66.elodz.edu.pl

 

Prezentacja_Motylki_25.05.2020.pdf...

Prezentacja_Motylki_22.05.2020.pdf...

Prezentacja_Motylki_21.05.2020.pdf...

Prezentacja_Motylki_20.05.2020.pdf...

 Prezentacja_dla_Rodzicow_19.05.2020.pdf...

Prezentacja 06.05.2020.pdf...

Witamy serdecznie WSZYSTKIE MOTYLE i zapraszamy na kolejny dzień nauki i zabawy z nami w „Milutkowo Online”!Uwaga Rodzice!!!Otrzymaliście na adres e-mailowy nowe Oświadczenie RODO wynikające z nowych warunków nauczania oraz udostępniania zdjęć dzieci.Proszę o wypełnienie go i odesłanie mailem w forma...

Prezentacja_na_ponedzialek_04.05.pdf...

Witamy serdecznie WSZYSTKIE MOTYLE i zapraszamy na kolejny dzień nauki i zabawy z nami w „Milutkowo Online”!Uwaga Rodzice!!! Otrzymaliście na adres e-mailowy nowe Oświadczenie RODO wynikające z nowych warunków nauczania oraz udostępniania zdjęć dzieci.Proszę o wypełnienie go i odesłanie mailem w form...