KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa X

GRUPA X "ZAJĄCZKI" - 2020/ 2021

mgr Eunika Kaczmarek
mgr Ewa Orylska - Mardofel

Tygodniowy plan zajęć dydaktycznych

godzinyponiedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
 9.30-10.00Aktywność językowa – przygotowanie do nauki pisania i czytania Aktywność matematyczno - przyrodnicza Aktywność
muzyczna
 Aktywność
matematyczna
 Aktywność
językowa
10.00-10.30Język angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielski
10.30-11.00Ćwiczenia gimnastyczneAktywność językowaĆwiczenia gimnastyczneAktywność językowo-przyrodniczaAktywność plastyczno-techniczna



Zapraszamy do kontaktu i współpracy:

Eunika Kaczmarek
: e.kaczmarek@pm66.elodz.edu.pl

Ewa Orylska: e.orylska@pm66.elodz.edu.pl

 

Nauczyciele Państwa dzieci są nieobecni w pracy zdalnej z powodów przewidzianych przepisami prawa. Prosimy skorzystać z propozycji edukacyjnych tej samej grupy wiekowej tj. grupy VII. Zachęcamy również do sprawdzenia zakładki "Logopedia" oraz "Język angielski", znajdą tam Państwo ciekawe propozycje z...

Dzień dobry Dzieci, dzień dobry Rodzice! Czekają na Was kolejne propozycje zabaw i zadań.  Dziękuję za te tygodnie nauki zdalnej.  Czekam na Wasze zdjęcia  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające - 29.06.21.pdf Karty pracy - 29.06.21.pdf...

Dzień dobry Zajączki, dzień dobry Rodzice! Zapraszam do zabawy i nauki.  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające - 28.06.21.pdf Karty pracy - 28.06.21.pdf...

Dzień dobry Zajączki, Dzień dobry Rodzice! Zapraszam na zabawy i naukę.  Do zobaczenia w poniedziałek.  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające - 25.06.21.pdf Karty pracy - 25.06.2021.pdf...

Dzień dobry Zajączki, dzień dobry Rodzice! Kolejne zadania i zabawy już na Was czekają.  Dziękuję Jasiu za zdjęcia! Czekam na kolejne! :)  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające - 24.06.21.pdf Karty pracy - 24.06.21.pdf...

Nauczyciele Państwa dzieci są nieobecni w pracy zdalnej z powodów przewidzianych przepisami prawa. Prosimy skorzystać z propozycji edukacyjnych tej samej grupy wiekowej tj. grupy VII Zachęcamy również do sprawdzenia zakładki "Logopedia" oraz "Język angielski", znajdą tam Państwo ciekawe propozycje za...

Nauczyciele Państwa dzieci są nieobecni w pracy zdalnej z powodów przewidzianych przepisami prawa. Prosimy skorzystać z propozycji edukacyjnych tej samej grupy wiekowej tj. grupy VII Zachęcamy również do sprawdzenia zakładki "Logopedia" oraz "Język angielski", znajdą tam Państwo ciekawe propozycje za...

Dzień dobry!  Zapraszam do nauki i zabawy! Czekam na zdjęcia    Jutro i w środę przebywam w przedszkolu. Wracam do Was w czwartek! Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające - 21.06.21.pdf Karty pracy - 21.06.21.pdf  ...

Dzień dobry Dzieci, Dzień dobry Rodzice,  zapraszam do zabawy i nauki    Miłego weekendu! Do poniedziałku! Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające - 18.06.21.pdf Karty pracy - 18.06.21.pdf  ...

Nauczyciele Państwa dzieci są nieobecni w pracy zdalnej z powodów przewidzianych przepisami prawa. Prosimy skorzystać z propozycji edukacyjnych tej samej grupy wiekowej tj. grupy VII. Zachęcamy również do sprawdzenia zakładki "Logopedia" oraz "Język angielski", znajdą tam Państwo ciekawe propozycje z...