KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa X

GRUPA X "ZAJĄCZKI" - 2020/ 2021

mgr Eunika Kaczmarek
mgr Ewa Orylska - Mardofel

Tygodniowy plan zajęć dydaktycznych

godzinyponiedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
 9.30-10.00Aktywność
językowa
 Aktywność
matematyczna
 Aktywność
muzyczna
 Aktywność
matematyczna
 Aktywność
językowa
10.00-10.30Zestaw ćwiczeń gimnastycznychAktywność plastycznaAktywność językowaAktywność przyrodniczaZestaw ćwiczeń gimnastycznych
10.30-11.00Aktywność językowaZabawy ruchoweZabawy ruchoweZabawy ruchoweAktywność plastyczna
 11.00-11.30 Język angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielski Język angielski



Zapraszamy do kontaktu i współpracy:

Eunika Kaczmarek
: e.kaczmarek@pm66.elodz.edu.pl

Ewa Orylska: e.orylska@pm66.elodz.edu.pl

 

Tworzymy bałwanki

Leniwy czas między Świętami Bożego Narodzenia a Nowym Rokiem staramy się spędzać aktywnie! Oprócz zabaw ruchowych nie zapominamy także o pracach plastycznych. W środę 30.12 wraz z Misiami wycinaliśmy bałwanki, przyklejaliśmy je i malowaliśmy farbami. Bardzo lubimy takie twórcze zabawy!...

Grudzień u Zajączków

Grudzień minął Zajączkom bardzo aktywnie i pracowicie! W tym czasie codziennie staraliśmy się ćwiczyć piosenki i wierszyki na świąteczne przedstawienie. W ramach akcji zorganizowanej przez p. Olgę z grupy Tygrysków udało nam się stworzyć kartki świąteczne dla podopiecznych DPS-ów i ZOL-i. Tworzyliśmy też ...

Boże Narodzenie u Zajączków

19 grudnia był dla Zajączków bardzo intensywnym dniem. Od samego rana trwały przygotowania do występów świątecznych. Dzieci przypominały sobie wszystkie piosenki, wiersze i układy taneczne, pozowały do zdjęć i nagrywały życzenia dla Rodziców. Odwiedził nas prawdziwy Mikołaj. Pomagały mu elfy &ndash...

Halloweenowe zabawy

30 października Zajączki spędziły bardzo aktywnie. Rozmawialiśmy o obchodach Dnia Wszystkich Świętych oraz o tradycjach w innych krajach. Nie mogło zabraknąć tematyki nawiązującej do Halloween. Dzień rozpoczęliśmy od malowania buzi. Spełnione zostały wszystkie życzenia. Prawie wszyscy chcieli mieć na buzi jakieś rysunk...

Jesienne drzewo

Choć do kalendarzowej jesieni jeszcze prawie dwa tygodnie 9 września Zajączki już poczuły jesienny klimat J Po powrocie z przedszkolnego podwórka i obserwacji przyrody postanowiliśmy stworzyć wspólne jesienne, kolorowe drzewo. Wycinaliśmy, przyklejaliśmy, a rączki poszły w ruch. Farba „lała się&rdqu...