KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa X

GRUPA X "ZAJĄCZKI" - 2020/ 2021

mgr Eunika Kaczmarek
mgr Ewa Orylska - Mardofel

Tygodniowy plan zajęć dydaktycznych

godzinyponiedziałekwtorekśrodaczwartekpiątek
 9.30-10.00Aktywność językowa – przygotowanie do nauki pisania i czytania Aktywność matematyczno - przyrodnicza Aktywność
muzyczna
 Aktywność
matematyczna
 Aktywność
językowa
10.00-10.30Język angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielskiJęzyk angielski
10.30-11.00Ćwiczenia gimnastyczneAktywność językowaĆwiczenia gimnastyczneAktywność językowo-przyrodniczaAktywność plastyczno-techniczna



Zapraszamy do kontaktu i współpracy:

Eunika Kaczmarek
: e.kaczmarek@pm66.elodz.edu.pl

Ewa Orylska: e.orylska@pm66.elodz.edu.pl

 

Dzień dobry Dzieci, dzień dobry Rodzice,  już dostępne są dla Was kolejne zadania    Miłego dnia! Pozdrawiam,  Ewa O-M   e.orylska@pm66.elodz.edu.pl Zające - 16.04.21.pdf Karta pracy - 16.04.21.pdf...

Drogie Dzieci, Drodzy Rodzice,  zapraszam na kolejny dzień nauki zdalnej.  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające - 15.04.21.pdf Karty pracy - 15.04.2021.pdf...

Dzień dobry Dzieci, dzień dobry Rodzice.  Przesyłam kolejne propozycje zabaw i nauki.  Zachęcam do wysyłania zdjęć.  Za wszystkie nadesłane prace bardzo dziękuję! Pozdrawiam,  Ewa O-M Zajączki 14.04.2021.pdf Karty pracy - 14.04.21.pdf...

Dzień dobry Zajączki, Dzień dobry Rodzice.  Zachęcam do udziału w nauce i zabawie.  Będę ogromnie wdzięczna za nadsyłanie zdjęć :)  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zajączki - 13.04.2021.pdf Karty pracy - 13.04.21.pdf...

Drogie Dzieci, Drodzy Rodzice,  kolejny tydzień z ciekawymi zadaniami przed nami  Zapraszam  Ewa O-M Zające - 12.04.2021.pdf Karty pracy - 12.04.2021.pdf  ...

Dzień dobry Drogie Zajączki, Dzień dobry Rodzice.  Dziękuję za ten tydzień pracy.  Kolejne zadania już na Was czekają.  Bardzo proszę o przesyłanie zdjęć do mnie  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zajączki - 09.04.21.pdf Karty pracy - 09.04.21.pdf...

Dzień dobry Zajączki, Dzień dobry Rodzice    Przesyłam kolejne zadania dla Was    Dziękuje Jasiowi za relację z nauki  Mam nadzieję, że mimo pogody udaje się Wam czasem pójść na spacer    Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze zdjęcia    Ewa O-M  Za...

Dzień dobry Dzieci, Dzień dobry Rodzice.  Przygotowałam dla Was kolejną dawkę zabawy i nauki.  Zachęcam do przesyłania zdjęć    Pozdrawiam serdecznie, Ewa O-M Zające - 07.04.21.pdf karty pracy - 07.04.21.pdf  ...

Dzień dobry Dzieci, Dzień dobry Rodzice,  cieszę się, że widzę, Was po świętach.  Przygotowałam dla Was kolejne zabawy :)  Powodzenia!  Pozdrawiam,  Ewa O-M Zające 06.04.2021.pdf Karty pracy - 06.04.2021.pdf...

Dzień dobry Zajączki, Dzień dobry Rodzice! Zapraszam do rozwiązywania kolejnych zadań    Zachęcam także do przesyłania zdjęć    E.ORYLSKA@PM66.ELODZ.EDU.PL    Wesołych Świąt! Pozdrawiam,  Ewa O-M   Zające 02.04.21.pdf   Karty pracy 02.04.21.pdf...