KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Grupa IV online 2019/2020

Zapraszam do zapoznania się z dzisiejszymi propozycjami zabaw i zadań dla dzieci. Zachęcam do wysyłania zdjęć  na adres:  j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl   Pozdrawiam serdecznie Justyna Marciniak   17.04_Piatek_zadania_domowe__grupa_Misie.pdf 17.04_Kart...

Witam Rodziców bardzo serdecznie, a wszystkie Misie ściskam mocno na odległość .Zachęcam do robienia zdjęć i wysyłania mi na e-mail, będzie mi miło pooglądać prace jak Misie pracują w domku oraz zrobienia kolejnego albumu zdjęć. Zapraszam do kontaktu na adres:  j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl Pozdr...

15.04_zadania_domowe__grupa_Misie.pdf 15.04_karty_pracy.pdf...

Kochane Misie przed nami kolejny tydzień online pełen wrażeń oraz wyzwań dla Was. Serdecznie zapraszam i zachęcam do korzystania z propozycji zadań, które dla Was przygotowałam. Pozdrawiam Justyna Marciniak j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl 14.04_karta_pracy.pdf 14.04_zadania_domowe__grupa_Misie.pdf...

10.04.Piatek_grupa_misie.pdf 10.04.Karty_pracy_Misie.pdf 10.0.Album_prac_i_zabaw_dzieci.pdf...

Drodzy Rodzice! Informujemy, że ostateczny termin odbioru z przedszkola KSIĄŻEK-kart pracy (przez chętnych  rodziców) upływa jutro tj. 10.04.2020 r. (do godziny 13.00). Misie witam w kolejnym dniu online. Zapraszam do obejrzenia prezentacji i oczywiście do wykonywania zadań. Rodziców zachęcam do w...

08.04.-Sroda-Grupa-Misie.pdf 08.04-karty-pracy-Misie.pdf...

Witam , przed nami kolejny dzień online pełen wrażeń oraz wyzwań dla Was. Serdecznie zapraszam i zachęcam do korzystania z propozycji zadań, które dla Was przygotowałam. Zapraszam do współpracy i kontaktu : j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl 07.04._wtorek__Grupa_Misie.pdf 07.04_karty_pracy_Wro...

06.04.Karty_pracy_Misie.pdf 06.04.poniedzialekGrupa_Misie.pdf 06.04karta_pracy_29.pdf...

Kochani! Dziś już piątek- koniec tygodnia. Życzę miłego weekendu. Zachęcam do zapoznania się z propozycjami zadań dla Misiów. Pozdrawiam Justyna Marciniak j.marciniak@pm66.elodz.edu.pl 03.04.2020_piatek_Grupa_Misie.pdf 03.04_Karta_pracy_Misie.pdf  ...